Volg ons op Instagram & maak kans op gratis festival tickets!
Klik op onderstaande logo om naar onze Instagram te gaan.

Wie in 2019 naar Tomorrowland wil, zet zich best schrap. Festivalgangers kunnen binnenkort immers deelnemen aan de ticketverkoop. Ondertussen zal de organisatie met mondjesmaat meer informatie lossen over het festival. Maar wat het mysterieuze thema ‘The Book of Wisdom (The Return)’ precies inhoudt, ontdekken de bezoekers pas eind juli tijdens twee weekends vol magie.

Net als vorige keer krijgen we ook nu twee Tomorrowland-weekends: van 19 tot en met 21 juli en van 26 tot en met 28 juli. Wie een ticket wil bemachtigen voor een van die twee weekends, moet zich eerst registeren. Dat kan vanaf 15 december om 15u15 op de website.

Wie zich heeft geregistreerd, kan op 19 januari een pakketreis boeken. Het gaat dan om de Global Journey-formule, waarbij je vlucht, trein en/of bus inbegrepen zit. Het Global Journey-pakket is de gemakkelijkste manier om naar Tomorrowland te gaan en comfortabel te reizen met andere People of Tomorrow.

De Tomorrowland en DreamVille-tickets zijn vanaf zaterdag 26 januari om 17u beschikbaar. De rest van de tickets worden verkocht vanaf zaterdag 2 februari om 17u. De tickets zijn jaar na jaar in een mum van tijd uitverkocht.

BRON: https://www.hln.be