1. IK BEN ZO BLIJ DAT IK ER WEER BEN

Heerlijk je kan eindelijk weer met je vrienden gabberen/beuken/zagen/rammen/raggen, hokken en brokken. Je bent weer op een feest, en je geniet ervan door los te gaan.

2. BETER ZIET DE CAMERA MIJ, IK GA NU ECHT LEKKER

Dit is echt totaal niet de denkgedachte achter een hardstyle feest. Maar fuck it, je hoopt het toch. Als ze jou nou eens filmen dan ben je vereeuwigd en kan je al je klein kinderen laten zien hoe jij vroeger los ging.

3. IK LAAT WEL EVEN ZIEN WAT LOSGAAN IS

Dit is tekeer gaan om het tekeer gaan. Het nutteloos slopen van de lucht moleculen voor je.

4. HA BIER11!

Proosstt! Bier heeft zo zijn voordelen.

5. GVD DRAAI AUB (VUL TRACKNAAM IN). DAT MAAKT MIJN AVOND TOP

Je vrienden zijn het er natuurlijk helemaal mee eens. Hierdoor maak je continu oogcontact en hoop je samen op dat ene moment.

6. HAHAHA IK LACH ME DOOD HIERZO

Deze komt voor het lachen, gieren en brullen, en is altijd in voor een feestje. Gaan met die banaan, gas op die lollie, als een raket. Jij maakt er een feestje van! Je komt voor de hardstyle, de gezelligheid en de liefde!

7. DEZE TRACK IS ZO FUCKING GAAF

Je plaat (5) wordt gedraaid. Je kan niet meer dansen. Uit schok span je al je spieren samen. Je explodeert. Dit is jouw hoogte punt van de avond. Koester het.

8. HAKKUHH

Aan het einde van de avond is dit (naast het regelen van een afterparty) het enige waar het nog om draait. Je denkt alleen nog maar aan een ding. Hakkuh.

Dat waren ze. De 7 gedachtes die in je om kunnen gaan bij het losgaan, we keep it going, going it going.